Åbner i et nyt vindue
Enestående design
Kontinuerlig Corian
Groende gran
Mageløse mursten
Forrygende retro
Vidtfavnende vinduer
Pigmenteret glas
Fordringsløse fliser
Finurlig, farvet belysning
Eller… glem alt om stænkpladen

Billede 1/10: Enestående design

De nyeste teknologier inden for digital print gør det muligt at klistre nærmest hvad som helst på en stænkplade. Her er det et sprudlende stykke kunst, der er blevet printet på glas. Hvis du smider en bagkant som denne sammen med minimale, hvide enheder og strømlinede, lyse arbejdsoverflader, sikrer du, at bagkanten virkelig stjæler rempelyset.

Foto: 50 Degrees North Architects

Spektakulære men praktiske stænkplader bag køkkenbordet

 

Corian, Gemini og Hi-Macs er bare nogle af navnene på akrylbordplader, der er kendt for både at være hårdhudede og hygiejniske. Hvis du går og overvejer, hvilken type stænkplade der vil passe til netop dit køkkenbord, så følg med, og få inspiration lige her.

Bliv inspireret til et nyt køkken

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk