Åbner i et nyt vindue
Få styr på rodet i køkkenet
Integrer en lektieplads i køkkenet
Drop overflødige møbler i soveværelset
Organiser dit hjemmekontor
Ryd op i bogreolen
Skab system i entréen
Brug trappen til opbevaring
Hold gulvet ryddet
Minimer kaoset i bryggerset

Billede 1/12: Få styr på rodet i køkkenet

Køkkenet er ofte hjemmets samlingssted, hvor der både bliver lavet mad, indtaget måltider, læst lektier og morgenavis. Derfor ender alle mulige ting på køkkenets flader – ting, der egentlig ikke hører hjemme i rummet, og som blot medvirker til at skabe rod og uorden. Derfor kan du overveje, hvilke muligheder dit køkken har for at skjule alle disse genstande, der flyder fra tid til anden. Hvis du planlægger at renovere dit køkken, kan indbygget opbevaring som i denne køkkenø være en mulighed. Her kan man glide skydelågerne frem og tilbage, alt efter om tingene skal ses eller skjules. På den måde kan du udstille dine fine kogebøger og det pæne porcelæn på de øverste hylder og lade familiens rod være gemt væk bag skydelågerne, indtil det skal tages i brug.

Foto: Roundhouse

Sådan kommer du rodet i dit hjem til livs

 

Der er steder i vores hjem, der bare altid fremstår rodede og kaotiske, lige meget hvor meget og hvor ofte vi prøver at rydde op. Det kan være entréen, der altid flyder med overtøj og sko, eller køkkenbordet, der altid er belejret med skolebøger og penalhuse. Fortvivl ej, vi gennemgår 9 af de største syndere til rod i hjemmet, og hvordan du med simple ændringer kommer dem livs.

Bliv inspireret til et nyt køkken

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk