Åbner i et nyt vindue
Flytbart og fleksibelt
Gemmeleg
Køkkenstue
Tilbage til naturen
Effektive rum
Bring bling på banen
Industristil
Rumalder
Slankt og strømlinet
Fritsvævende

Billede 1/10: Flytbart og fleksibelt

Teknologi i køkkenet har virkelig medvind, og dette køkken fra Valcucine er et fantastisk eksempel på et bevægeligt rum. Køkkenet hedder Genuis Loci og er designet af Gabriele Centazzo. Det er bygget op omkring det helt nye Air Logica system (opbevaring i køkkenpaneler), som udnytter hver eneste centimeter. Køkkenets glidende paneler huser og skjuler alt det køkkentilbehør, så man har det lige ved hånden, imens lys-panelet bagtil bidrager med arbejdsbelysning til køkkenbordet og samtidig blødgør køkkenets bagkant visuelt.

Foto: Melanie Gardener

Sådan kan et køkken se ud anno 2016

 

Vi har samlet en perlerække af lækre og spritnye køkken-opfindelser fra hele verden. Fra Sverige og Østrig til Italien og Australien.

Få et soveværelse som ingen andre

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk