Åbner i et nyt vindue
Funktionelt skærebræt
2 reoler i ét skab
Gem køkkenet væk
Hold orden på dine vine
Også plads til dyrene
Orden i skufferne
Udnyt pladsen over køkkenbordet
Skab struktur på væggen

Billede 1/8: Funktionelt skærebræt

Er du træt af at have skærebrættet stående fremme på køkkenbordet eller at skulle lede efter det i skabe og skuffer? Så er denne løsning lige noget for dig. Skærebrættet kan let tages frem når man skal bruge det og skubbes ind igen, når man er færdig. En smart og kompakt “feature” i et funktionelt køkken.

Foto: Stringer Construction & Design

Sådan kan du også udnytte køkkenet til opbevaring

 

Køkkenet er et af de rum, som vi danskere opholder os meget i, og i mange hjem er det omdrejningspunkt, hvor der foregår meget andet end bare madlavning. Og selv om det både kan være hyggeligt og praktisk, at børnene bruger køkkenet som legerum og de voksne bruger det som hjemmekontor, samtidig med at vi svinger kødgryderne, kan det hurtigt ende kaotisk og knap så organiseret. Frygt ej, for der er råd at hente. Vi har fundet otte eksempler på smart opbevaring, der samtidig får køkkenet til at fremstå mere struktureret.

Få et soveværelse som ingen andre

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk