Åbner i et nyt vindue
Organiske former
Organiske former
Organiske former
I kasser
Rullende udstilling
Til vejrs med bøgerne
I gulvhøjde
Hyggeligt hjemmebibliotek
Hyggeligt hjemmebibliotek
Multifunktionelle bøger
Multifunktionelle bøger
Litterær farvekunst
Litterær farvekunst
Skab assymetri
Skab assymetri
Bland bøgerne med andre ting
Bland bøgerne med andre ting

Billede 1/17: Organiske former

Vi er vant til, at bogreoler som regel er kantede, kvadratiske eller aflange. Men prøv i stedet med en variant, der er mere oganisk formet, og som bløder rummet mere op og skaber luft rundt omkring reolen. Den ovale bogreol her giver udsyn til væggen i midten, hvilket modvirker, at rummet føles mættet af bøger.

Foto: 5i9n

Opbevar og udstil bøgerne alternativt

 

Når den store danske bogmesse, Bogforum, afholdes i weekenden fra d. 11.-13. november i København, bliver det med bunker af spændende litterære oplevelser for både børn og voksne. I den forbindelse har vi fundet en masse sjove idéer til, hvordan du kan udstille og opbevare den stak bøger, du muligvis kommer hjem med – eller måske blot din gamle bøger – på alternative måder. Lad dig inspirere af 10 løsninger, der kan give dine bøger en smuk og cebtral rolle i stuen.

Få et soveværelse som ingen andre

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk