Åbner i et nyt vindue
En trappe af Lego
Garderobeløsning til børn
Klodset opslagstavle
Arbejdshjørne til kreative tanker
Lego-skjuler
Lego for voksne
Gennemførte detaljer
Styr på køkkenredskaberne
Jagttrofæ med humor
Fiks rumdeler
Bløde klodser
Sengegærde

Billede 1/12: En trappe af Lego

Der skal en hel del klodser til, men resultatet er storslået. Lad dig inspirere af denne fantastiske trappe beklædt med hvide og farverige klodser.

TIP: Hvis man bygger større eller bærende elementer af Lego-klodser, er det en god idé at rådføre sig med en professionel, så du er sikker på, at konstruktionen holder og er sikker.

Foto: I-Beam Design

Leg med Lego i indretningen

 

Lego er et hit for både børn og barnlige sjæle. Siden den danske legetøjsvirksomhed blev etableret i 1930’erne, har man over det meste af verden fået øjnene op for de uendelige muligheder, de kulørte klodser giver for fantasifuld leg. Som navnet Lego – der er en sammentrækning af ordene og filosofien ‘Leg godt’ – antyder, skal der nemlig leges, og hvorfor ikke også lege med de ikoniske klodser i indretningen? Lad dig inspirere af de 12 finurlige, farverige og fantasifulde kreationer her, som vil gøre din indretning lidt sjovere.

Lav et unikt børneværelse

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk