Åbner i et nyt vindue
Lad naturen komme indenfor
Brug træmøbler fra andre rum
Indret med en praktisk træstol
Find detaljer i det landlige liv
Kombiner sten og træ
Vælg et møbel med blikfang
Trædetaljer
Vælg en trævæg

Billede 1/8: Lad naturen komme indenfor

Det, som først og fremmest gør et badeværelse til en unik succes, er atypiske kombinationer. Bare se på dette badeværelse, hvor ejerne har placeret et mindre træ (!) i badet. Træet bliver ikke kun brugt som dekoration – det er også ideelt til at opbevare dine badesvampe og håndklæder på. Har du lyst til at indrette dig på samme måde derhjemme? Så husk at tage barken af stammen, og lad træet tørre i et stykke tid. Dermed slipper du for, at træets små kryb følger med ind på badeværelset.

Foto: Streamline Development

Lækre trædetaljer på badeværelset

 

Af og til har badeværelset brug for et frisk pust, der kan gøre helhedsindtrykket lidt mere personligt. Og så kan du med fordel bruge forskellige typer og sorter af træ, der både giver en utrolig hjemlig og varm følelse i indretningen. Samtidig kan træ på fineste vis bryde med det ellers så populære og meget minimalistiske udtryk på mange skandinaviske badeværelser. Her er nogle gode tips til, hvordan du indretter med træ på badeværelset derhjemme.

Skab nyt liv i din stue

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk