Åbner i et nyt vindue
Opsæt en klatrevæg
Rustik boksesæk
Afslappende yogaspot
Udfordrende rebstiger og ringe
Akrobatringe
Træning med TRX
Barre-træning

Billede 1/7: Opsæt en klatrevæg

Har du en stor vægflade i dit hjem, du ikke bruger til noget, kan det være en mulighed at opsætte en klatrevæg. En klatrevæg kan med sikkerhed give ømme arme og ben, hvis du kravler op og ned ad den et par gange om dagen. Den vil med garanti også blive værdsat som legeredskab af de mindste i huset. Gå efter et stilet udtryk som eksempelvis en væg udført i træ, således den ikke bliver alt for iøjnefaldende i indretningen.

Foto: Whitney Architecture

Kom i god form derhjemme!

 

For mange kniber det med at få motion klemt ind i en travl hverdag med børn, arbejde og huslige pligter. Der er der heldigvis råd for. Du behøver nemlig slet ikke slæbe dig ned til fitnesscenteret eller ud på en lang løberute. Du kan i stedet vælge at integrere masser af motionselementer i dit hjem, så du ikke længere har undskyldninger for ikke at være lidt aktiv hver dag. Bliv inspireret af løsninger, der giver dig og dine børn sved på panden, og vigtigst af alt skaber masser af sjove stunder sammen.

Genopliv dit badeværelse

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk