Åbner i et nyt vindue
Opbevaring i hver en krog
Ikke skabe, men skuffer
Forskellige størrelser til forskellige funktioner
Masser af plads
Mere plads end du tror
Alt det der ikke er plads til
Perfekt til formålet
Herlig harmoni
Spændende dimensioner

Billede 1/9: Opbevaring i hver en krog

Køkkenets hjørner kan også bruges til opbevaring. Der er del dreje-hylder til opbevaring af gryder og skåle i hjørneskabe på markedet, men med skuffer øger man antallet af niveauer og dermed opbevaringspladsen. Ballingslöv er et firma, som tilbyder hjørneskuffer til køkkenet.

Foto: Glenvale Kitchens

Køkkenskuffen – din bedste ven i køkkenet

 

Orden i skufferne er nøglen til et velfungerende køkken, men er ofte svært at opnå. Mange af os kan nok skrive under på, at mindst en af køkkenskufferne fungerer som losseplads for diverse småting, en rodeskuffe til ting, der ikke rigtig passer ind nogen andre steder. Vi har samlet forskellige typer af skuffer, som du dels kan bruge til at opbevare ting, som eller optager hyldeplads og dels udnytte plads, som normalt ikke bruges, i hjørner eller under gulvlister.

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk