Åbner i et nyt vindue
Metroflisen – en moderne klassiker
Kulør på tilværelsen
Kvadratisk, praktisk, god
Farverige fuger
De afgørende detaljer
Det personlige præg
Retro møder moderne
Fliser med kant
Blød op med træ
Overrask med sort
Sirligt sildebensmønster

Billede 1/16: Metroflisen – en moderne klassiker

Metroflisen er med sit karakteristiske udseende efterhånden lidt af en klassiker. Den hvide flise med facetslebne kanter i målene 7,5 x 15 cm prydede murene, da New Yorks undergrund åbnede i 1904. Flisen er siden også brugt i undergrunden i Paris og Skt. Petersborg – deraf navnet Metroflisen – men har de seneste år også gjort sit indtog i caféer og private hjem. Metroflisen er især god at invitere indendørs, fordi dens blanke hvide overflader reflekterer lyset og dermed kan få et rum til at syne større end det er.

Foto: Busy Bees Boligstyling

Hvide fliser behøver ikke være kedelige

 

Hvide fliser er en tidløs klassiker og et sikkert valg til badeværelset. Farven associeres i den vestlige verden med renhed og passer derfor perfekt til rummet, hvor vi vasker og soignerer os. Derudover får hvide fliser også rummet til at virke lysere og større. Mulighederne er uendelige, og bare fordi det er et klassisk valg, behøver det bestemt ikke være kedeligt – se selv her!

Lav et unikt børneværelse

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk