Åbner i et nyt vindue
Wauw-effekt med wire
Trendy træ
Moderne metal
Gennemsigtigt gelænder

Billede 1/15: Wauw-effekt med wire

Et trappegelænder, der nærmest er usynligt, men så alligevel ikke. Denne effekt kan du få med et gelænder fremstillet i stålwire. Det giver masser af luft omkring trappen, men giver alligevel støtte og sikkerhed. Samtidigt skaber de tynde wire flotte lodrette linjer fra gulv til loft.

Foto: Urban Improvement Company

Gelændere med wauw-effekt hæver trappen til nye niveauer

 

Først og fremmest skal et gelænder sørge for sikkerhed og støtte, når man bevæger sig op og ned ad trappen. Men faktisk kan det meget mere end blot være praktisk. Det kan løfte din trappe til helt nye højder, hvis du vælger spændende materialer, former og mønstre. Vi inspirerer her med smukke trappegelændere, der vil skabe fantastisk blikfang, når hjemmets etager skal forbindes.

Genopliv dit badeværelse

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk