Åbner i et nyt vindue
<b>Hverdagsglamour
Brede baner
Et stilet miks
Balancér med hvid
Dybde og drama
Underspillet elegance
På langs i forskellige afskygninger
Nytænk de klassiske striber

Billede 1/8: Hverdagsglamour

Badeværelset her, der er fra en lejlighed i Los Angeles, emmer af glamour med de lækre sorte og hvide striber toppet med gyldne detaljer i form af blandt andet lysekrone og spejl i guld. Væggen er brudt med en hvid liste, der lader den stribede del foroven dominere, mens den sortmalede bund skaber ro og tyngde. Looket er fuldendt med en elegant detalje, der indrammer toiletrulleholderen.

Foto: ani_arpa

Billig løsning giver badeværelset luksuriøst look

 

Trænger dit badeværelse til et drys tryllestøv, er et eksklusivt look med striber i sort og hvid måske lige det, der skal til. Sort og hvid er en klassisk og tidløs farvekombination, og du behøver ikke gøre meget for at opnå et luksuriøst look med stor wow-effekt. Vi har fundet otte forskellige badeværelser med den chikke stribe-kombination, der tager sig vidt forskelligt ud. Kig med, og lad dig inspirere!

Bliv inspireret til et nyt køkken

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk