Åbner i et nyt vindue
Den blærede vinkælder
Imponerende glasskab
Diskret opbevaring i køkkenet
Det professionelle vinkøleskab
Ved hjemmebaren
Den simple løsning
Vinranke på væggen
Retro trappestige
Til udstilling

Billede 1/9: Den blærede vinkælder

En vinkælder er en drøm for mange vinkendere, og eksemplaret her er en rustik skønhed med afskallede vægge, enkle træmøbler og et dramatisk gulvtæppe.

Foto: mencke&vagnby

9 smarte opbevaringsløsninger til vin

 

Sancerre, Cote du Rhone og Pinot Grigio. For vinelskere er det skønhed på flaske, og den slags skal man ikke spøge med. Derfor er opbevaringen af flaskerne også vigtig. Selvfølgelig skal temperaturen være i orden, og er du en feinschmecker af en vinkender, er et vinskab med præcis temperaturkontrol nok den bedste løsning. Men andet kan også gøre det – vi guider til stilfulde, alternative og praktiske måder at opbevare og udstille de dyre dråber på.

Lav et unikt børneværelse

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk