Åbner i et nyt vindue
Gem brødristeren væk
Aftagelig stænkplade
Placér TV’et bag skabslåger
Et skjulested ved køkkenøen
En flytbart stikkontakt – en genial løsning
Et skjult opbevaringssted
Hemmeligt arbejdsbord
Hav redskaberne lige ved hånden
Hold bordpladen ren

Billede 1/9: Gem brødristeren væk

En brødrister tager en masse værdifuld plads på køkkenbordet, når den ikke er i brug, og samtidig producerer den upraktisk mange brødkrummer. Det kan derfor være meget behjælpeligt at finde et godt sted at skjule brødristeren. Overvejer du en renovering af køkkenet, kan du med fordel benytte lejligheden til at gøre, som de har gjort i køkkenet på billedet her, hvor der er opfundet en skjult opbevaringsplads til brødristeren bag den indbyggede ovn.

Foto: Hulburd Design

9 opbevaringstips til køkkenet

 

Køkkenet er fyldt med forskellige redskaber, som du bruger hver dag, men som efter brug egentlig helst bare skal forsvinde ude af syne. Vi har fundet 9 eksempler på smarte skjulesteder, som praktisk og elegant gemmer alt fra køkkenmaskiner til ingredienser og redskaber af vejen og samtidig fungerer som smart opbevaring.

Gør din nabo jaloux på din have

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk