Åbner i et nyt vindue
Krydderurter
Avocadotræ
Kaktus
Citrontræ
Monstera Deliciosa
Sommerfuglekløver
Sukkulent
Bregne

Billede 1/8: Krydderurter

En af de mest oplagte plantearter i køkkenet er selvfølgelig krydderurter. De kan bruges i madlavningen, dufter godt, og så bidrager de med en levende og naturlig fornemmelse i køkkenet. Passer og vander du dine krydderurter rigtigt, kan du forlænge deres liv og dermed slippe for ofte at købe nye varianter hele tiden. De fleste krydderurter skal have en del plads, masser af sol og vandes jævnligt, så de ikke tørrer ud.

Foto: JKE Design

8 grønne planter til dit køkken

 

Planter er både populære og trendy i boligindretningen, men ikke alle grønne gevækster egner sig til alle hjemmets rum. Her tager vi et kig på, hvilke planter der især trives i køkkener. Lysindfald og indretninger er forskellige fra køkken til køkken, men lad os guide dig til at finde de helt rigtige planter til dit køkken.

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk