Åbner i et nyt vindue
Badekar med personlighed
Udfordrende nytænkning
Pink guld
Bløde materialer
Badekunst
Konceptdesign
Sort er det nye sort
Højteknologiske farvestrøg
Synsbedrag
Farvekoordinering

Billede 1/10: Badekar med personlighed

Det fritstående badekar er fortsat super populære, ikke mindst de iøjnefaldende versioner. Her ses Cielo Cybele bath, som byder på et rent, nutidigt ydre. Karret er en del af Arcadia-kollektionen, det nyeste sortiment fra Studio APG. Designet omfatter desuden en matchende, fritstående håndvask og et udvalg af spejle.

Badet i sig selv er fremstillet af LivingTec resin, og kan tilpasses med udvendige beklædninger i glat eller spaltet træ: lakeret eller i eg og med blegede eller farvede overflader.

Foto: Melanie Gardener

10 vilde badeværelsestrends

 

Årets badeværelsestrends rummer masser af guddommeligt armatur, interessante koncepter og usædvanlige, tankevækkende nye produkter. Her er 10 af de mest iøjnefaldende tendenser fra Salone Bagno, også kendt som den store, internationale badeværelsesudstilling under designugen i Milano, Italien. Kan du forestille dig at gøre dem til en del af dit badeværelse?

Skab nyt liv i din stue

 

 

Andre projekter

Fakta om Houzz

houzz-logoHouzz er den ledende platform inden for renovering og design af hjemmet. Houzz giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – online og fra mobiltelefon eller tablet. Fra indretning af det mindste rum til opbygning af et helt hus fra grunden. Houzz forbinder millioner af boligejere, bolig- og designentusiaster og boligeksperter over hele verden. Med den største bolig- og designdatabase i verden og et levende online community, er Houzz den nemmeste måde at finde inspiration, få rådgivning, købe produkter og hyre de professionelle, man har behov for, for at få ført sine boligdrømme og idéer ud i livet. For mere information, besøg houzz.dk